0 Läs mer >>
Gjorde en höstkrans för dörren här om dagen. Kanske inte den mest hållbara då både blad ochblommor torkade snabbt. Men ingen konst att byta ut då den var enkelt gjord.
Tycken balansen inte blev helt perfekt. Eller själva blomsterdelarna är för tunga för stommen. Eller färgerna.. haha.. tycker allt är snyggt. Men inte ihop! ...hade egentligen en annan ide jag inte kunde genomföra så detta är vad som blev! :) Och det smyckade dörren helt enkelt!
..
 
..
Rhododendron-blad och silver-myrtentråd i stommen.
Lönnlöv, Salvia, Höstaster, Kastanj, silvertrassel och kärleksört i dekorationen!

Dörrkrans

2 Läs mer >>
Fick äran att göra brudbukett, tärnbuketter och corsage till en gammal väninnas bröllop. 
Provade på att göra en, för mig, ny bukett vilket jag aldrig testat innan. Tycker resultatet blev bra. Svårfotad bukett dock, då den inte har en framsida och jag aldrig lyckades få tillfälle med bra ljus.
.
Tärnbuketterna bestod av små bollar av kryssantemum med en liten dekoration på av silverfall, brudslöja, pärlor, silvertråd, kristis törnekrona, gräs och strassnålar.
Brudbuketten bestod av boll av rosor, nejlikor, kvistrosor, silvertrassel, brudslöja, gullregns-blad och krysantemum. Den var klädd med rankor av silverfall och murgröna. Dekorerad med phalanopsis, pärlor, silvertråd, strassnålar, körsbärsbenved och band.
..

Bröllop